SCHRIJVEN ENZO

Zo rond mijn zestiende jaar begonnen boeken een steeds belangrijker rol te spelen. Ik genoot van de nieuwe werelden die ze openbaarden. De kennis, de inzichten maar ook de herkenning en emotie die boeken geven slurpte ik met graagte op.  Zo'n heerlijke oude, lompe maar comfortabele leesfauteuil omringd door boekenkasten is een gouden plek om boeken te verslinden.

 

Schrijven is leuk maar er is meer dan dat. Ik ben meer dan dat. Heb er al een flink leven op zitten als adoptiekind, als zoon, broer, vader, partner en vriend maar ook als student, advocaat, ondernemer ENZO(voort). Voor al deze rollen kunnen oneindig veel bijvoeglijke naamwoorden worden geplaatst. Van 'geweldige' tot 'vreselijke' en alle nuanceringen die je daarbij kunt bedenken. Wie welk bijvoeglijk naamwoord dan ook gebruikt, een ding is zeker. Er is geen gebrek aan kleuring. Het leven is soms chaotisch, vaak afwisselend, leuk en soms verschrikkelijk, passievol en dan weer eens grijs. Maar zelden saai.

 

Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Vraag het dan. Hou daarbij het bovenstaande indachtig en het schrijven, lezen en praten als uitgangspunt.


 

HAPPENINGS

Robert schrijft niet alleen boeken je kunt hem ook boeken. Waarvoor? Dat is in beginsel aan u. Stel iets voor en wie weet hapt hij toe. Denk eens aan "happenings" zoals, boekpresentatie, voorleessessie, denktank, lezing, etc.. 

Hoewel er nog vele jaren te gaan zijn heeft Robert al een aardig leven achter de rug. Bewogen en roerig. Geadopteerd, allochtoon, advocaat, ondernemer, vader, zoon, broer en geliefde. Het zijn slechts enkele ingrediënten die zijn présence kleuren en verlevendigen. 

Er wordt gewerkt op basis van een uurtarief of een vooraf overeengekomen bedrag.

 

SCHRIJVERIJ

Je kunt Robert ook inhuren om iets te schrijven. Een verhaal, een column, een opinie, een stukje poëzie of iets waar hij zelf nog niet aan heeft gedacht..

Er wordt gewerkt op basis van een uurtarief of een vooraf overeengekomen bedrag.

 

CONTACT